top-logo

Let op: Deze website is gerestaureerd met behulp van gearchiveerde inhoud en is niet de officiƫle website van Poort Hoogkerk. Bezoek de officiƫle website hier: http://poorthoogkerk.nl/

infopoort

Page

Poort BV is een familiebedrijf dat zich al ruim dertig jaar bezig houdt met het takelen en bergen van gestrande voertuigen.
Waar het in 1968 is begonnen met een Willys jeep uit het leger en een oude GMC kraanwagen , beschikken wij vandaag de dag over modern materieel en zijn wij uitgegroeid tot een professionele takel en bergingsorganisatie.

 

Onze dertien vaste medewerkers ( elf bij de weg en twee op de centrale) , zijn goed gemotiveerde mensen die hun vak verstaan en die de meest ingewikkelde takel-en bergingsklussen kunnen klaren. Niet alleen de berijder van een personenauto , maar ook de bestuurder van de zwaarste truck of bus kan rekenen op professionele hulpverlening.

Naast het bergen en transporteren van voertuigen is ook het opvangen en begeleiden van de gestrande weggebruiker een belangrijke taak. Ons bedrijf beschikt over een grote ontvangstruimte met alle benodigde facaliteiten waar de mensen na ongeval of pech op verhaal kunnen komen of even kunnen bellen met familie en verzekering e.d. Hier van uit wordt dan het eventuele doortransport , de inzet van een vervangende auto of het vervoer per taxi geregeld.

Wie betaalt de kosten? Iedere bestuurder van een personenauto met een WA-verzekering is verzekerd voor de kosten van takel-en bergingswerkzaamheden , mits deze worden uitgevoerd door een erkende VBS berger. In de meeste van deze verzekeringen is bovendien het vervoer van de beschadigde auto en de inzittenden naar het huisadres , een dealer of een schadeherstelbedrijf inbegrepen , waar ook in Nederland. De VBS berger wordt in deze gevallen door de verzekeraar betaald en is zodoende in staat direkt te kunnen handelen . Ook de verdere afwikkeling gebeurt rechtstreeks met de betreffende alarmcentrale. En dat is voor de weggebruiker een hele zorg minder.

Wij rijden in opdracht van alle alarmeringsdiensten. Ook het verzorgen van wegenwacht – transporten is bij ons in goede handen. Kortom , de bergers van Poort BV staan dag en nacht , 365 dagen per jaar voor u klaar.

Poort b.v Kerkstraat 52
9745 Ck Hoogkerk – Groningen Tel: 050-5565274
Fax: 050-5567280
e-mail: info@poort-hoogkerk.nl

logs1logs2

VBS GECERTIFICEERD ZWARE BERGER - LID VVT - LID SCK GEDIPLOMEERD PERSONEEL - ALTIJD BEREIKBAAR - KEBOMA EN HTT GEKEURD JARENLANGE ERVARING IN HET BERGEN EN TRANSPORTEREN VAN ALLE WEGVERKEER